aquafinesse als alternatief voor chloor

bodyfit_lang2

 

Sinds we onze jacuzzi hebben laten plaatsen ben ik er al een aantal keren in gaan liggen. Er is toch iets wat mij nogal stoort en dat is die sterke chloor geur. Ik weet dat dit belangrijk is om het water schoon te houden, maar als ik wil relaxen dan heb ik niet echt het gevoel dat deze geur mij helemaal tot rust laat komen. Ik ben maar uit nieuwsgierigheid (en misschien ook wel irritatie) opzoek gegaan naar een alternatief voor chloor.

Chloor

aqua_finesse_c18_lHet is zeker zo dat het water schoon moet blijven omdat de jacuzzi anders stukgaat en het dan niet meer fris is om er lekker in te gaan liggen. Het alternatief moest er wel voor zorgen dat het water zo lekker schoon en helder bleef. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij een product genaamd aquafinesse, dit product zou het water schoon moeten houden en zou daarnaast ook de levensduur van de jacuzzi verlengen. aquafinesse zou de oplossing moeten zijn omdat deze ervoor zorgt dat kalkopbouw en gladde wanden zouden worden voorkomen. De pomp en de verwarming zijn natuurlijk belangrijk voor de jacuzzi en deze zouden door aquafinesse ook langer meegaan.

Ik heb het product uiteindelijk besteld om van die irritante chloor lucht af te zijn. Mijn pakketje kwam binnen en ik heb dit product daarna volgens de omschrijving gebruikt. Ik moet zeggen dat het al gelijk een stuk aangenamer rook en daarom heb ik mijn zwemspullen alvast klaargelegd om de jacuzzi daarna te gaan gebruiken.aquafinesse_kopen

Toen ik in de jacuzzi ging zitten had ik niet meer last van die overheersende chloorgeur alleen een heel subtiel geurtje wat ik niet echt storend vond. Ik ga voortaan aquafinesse gebruiken voor mijn jacuzzi!