Goede beveiliging Gooi ingeschakeld

Helaas, ook onze woning hebben ze gevonden. Nee ik heb het niet over zwarte pieten voor leuke cadeautjes. Afgelopen week hebben inbrekers onze woning gevonden waardoor we alle waardevolle spullen kwijt zijn. Hier baal ik zo van aangezien er enorm veel emotionele waarde verloren is…

logo-qp

Nu dat de verzekeringswerk, politie werk en er een nieuwe deur is afgehandeld heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet naar beveiliging Gooi en omstreken. Door een goede beveiliging te laten plaatsen hoop ik van harte dat ze mijn huis overslaan. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van QP security. Aangezien ik er geen zin in had om nog verder te moeten zoeken zonder enige beveiliging in mijn eigen huis heb ik ervoor gekozen om gelijk contact te zoeken met hun.

Het verhaal uitgelegd met het bericht of dat ze zo snel mogelijk konden komen. Gelukkig stonden ze diezelfde dag nog bij ons voor de deur waardoor ik niet meer kan wachten tot ze beginnen met het installeren ervan. Al met al hoop ik dat wij nu een stuk meer rust zullen krijgen, dit wel met onze camera.