Woning ontruiming

Kort geleden is mijn moeder verhuist naar het bejaardentehuis. Voor ze hier naar toe kon moest eerst haar woning ontruimt worden. Mijn moeder heeft in de loop der jaren heel wat spullen bij elkaar verzameld, maar dit kon ze niet allemaal mee nemen naar het bejaardentehuis.

Voor woning ontruiming hebben wij een bedrijf ingeschakeld dat hier veel ervaring mee heeft. Het bedrijf luisterde goed naar mijn moeder en nam haar dan ook erg serieus. Mijn moeder wilde graag alles bewaren maar doordat het bedrijf haar goed aanstuurde zag ze hier uiteindelijk toch vanaf en nam ze alleen haar meest dierbare spulletjes mee naar het bejaardentehuis.

Het bedrijf zocht samen met mijn moeder alle spullen die in haar ouderlijk huis stonden uit.
Samen werd de beslissing genomen of dat iets moest blijven of dat iets weg mocht. De spullen die weg mochten konden worden verkocht, waardoor ze er ook nog eens wat geld aan over hield.
Echt troep of onzinnige voorwerpen die niemand meer zou kunnen gebruiken werden weggegooid.

logo (1)

In het begin was ze het er niet helemaal mee eens met de spullen die weggegooid zouden worden, maar nu ze eenmaal in het bejaardentehuis zit zegt ze zelf dat alles helemaal goed is verlopen en dat ze het niet anders had gewild. Ze is dol gelukkig over de verloop van de woning ontruiming en verteld nog steeds aan verschillende bewoners hoe haar verhuis avontuur is verlopen.

Wij als kinderen zijn ook uiterst tevreden met de diensten die zijn geleverd. Het bedrijf heeft echt laten zien dat we de juiste partij hadden gekozen voor de verhuizing. Wij zullen jullie zeker aanbevelen, ga zo door dan zullen jullie nog vele andere aanbevelingen ontvangen.

Geef een reactie