Rolluiken in Eindhoven

Slide_2_28-5-15Rust is noodzakelijk om goed te kunnen presteren, maar meestal kwam ik er slechts mondjesmaat aan toe. Ik draai nachtdiensten, met als gevolg dat ik overdag moet slapen. Maar dat is niet altijd een eenvoudige opgave. Licht en geluiden haalden mij herhaaldelijk uit mijn slaap. Toen ik bij een vriend in België logeerde, ontdekte ik het gemak van rolluiken. Door ze dicht te doen sluit je namelijk de buitenwereld buiten. De kamer wordt aardedonker, en ook geluiden krijgen minder kans. Ik vond het heerlijk. Het effect was zelfs beter dan dat van mijn eigen verduisterende gordijnen! Eenmaal thuis ging ik natuurlijk direct op zoek naar rolluiken in Eindhoven. Zo kwam ik uiteindelijk terecht bij Das & Vlassak Zonweringen. rolluiken eindhoven

Slide_4_28-5-15Het geheim van een goede nachrust

Op het gebied van rolluiken bleek veel meer mogelijk dan ik gedacht had. Er waren diverse kleuren en uitvoeringen, en de bediening kan zowel handmatig als elektrisch. Uiteindelijk koos ik voor degelijke witte rolluiken. Niet alleen voor mijn slaapkamerraam, maar voor het hele huis. Het was even een investering, maar wel één die het geld dubbel en dwars waard is. Want ga ik op vakantie, dan kan ik mijn huis nu met een gerust hart achterlaten. Maar wat nog het allerbelangrijkste is: ik slaap beter dan ooit tevoren. Want ik hoef de rolluiken maar dicht te doen, en het lijkt altijd nacht!

Rolluiken_720