De led spot gu10, de meest veelzijdige ledlamp!

Het is zonder enige twijfel dat de led spot gu10 de meest populaire led spot is. Dit heeft te maken met een aantal factoren. Veel mensen zijn op zoek naar een manier om geld te besparen op hun energierekening. Daarnaast willen ze ook graag een steentje bijdragen aan het milieu. Dit is ideaal te doen door de huidige lampen te vervangen met led lampen. Toch kan het lastig zijn om de juiste LED lamp te kiezen voor de taak. De led spot gu10 sluit perfect aan op de vraag naar een gemakkelijke, duurzame, goedkope en vooral veelzijdige ledlamp.

Euroledshop.nl biedt jou de originele gu10 voor een zeer scherpe prijs. Wil jij een led spot gu10 kopen? Www.euroledshop.nl!

Waarom is de led spot gu10 zo goed?

De gu10 heeft een aantal grote voordelen:

  • Hij is zeer energie zuinig; De gu10 komt in een 3 Watt en 5 Watt variant. Beiden gebruiken slechts een fractie van de stroom die andere typen lampen gebruiken.
  • Hij werkt gewoon op 230 volt; deze led spot werkt gewoon op normaal spanning waardoor er geen transformator nodig is om de stroom om te zetten. Dit scheelt heel veel bij zowel kleine als grote projecten.
  • Hij heeft een normale fitting; Veel ledlampen komen als standalone of met aansluitingsdraden. Ze zijn bedoelt om los gebruikt worden, of bijvoorbeeld ingebouwd te worden. De gu10 heeft een normale fitting waardoor je hem simpelweg kan vervangen in een normale spothouder.
  • Hij is dimbaar; De gu10 is controleerbaar met een afstandbediening. Hiermee kan je onder andere de lichtsterkte regelen. Heb je een fijne zachte lamp nodig, dan zet je hem laag. Moet je iets duidelijk zien of lezen, dan zet je hem hoog. Dit en alle standen hiertussen in zijn aan te geven met de gu10.
  • Hij maakt verschillende kleuren; Misschien wel de grootste reden waarom zoveel mensen de veelzijdigheid van de gu10 prijzen. Hij doet alles wat je van een normale lamp kan verwachten en meer, en daarnaast kan hij ook nog eens 16 verschillende kleuren produceren. Of je nu een normaal wit licht nodig hebt of een accentkleur zoals oranje of groen, dit alles is mogelijk met de led spot gu10. Maar ook felle kleuren zoals blauw, rood of paar zijn mogelijk. Al deze kleuren zijn vervolgens ook nog eens in lichtsterkte variabel van een klein beetje aanwezig tot erg opvallend.