'Lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl' is wat mijn buurman zei

bouw-handel.nlZoals jullie van mij weten deel ik graag mijn ervaringen op gebied van wonen met jullie. Natuurlijk heb ik vandaag ook weer een. Ik wil vandaag graag een bedrijf uitlichten dat niet alleen voor mij in het verleden goed werkt heeft verricht, maar ook voor mijn buren. Ik heb het over de firma Bouw-Handel. Enkele jaren geleden had ik samen met mijn vriendin besloten om een lichtkoepel in onze keuken te plaatsen. Omdat hier nog best veel bij kwam kijken wou ik dit dan ook professioneel aanpakken. Ik ging online dus op zoek naar opties en na enig speurwerk kwam ik terecht op de website bouw-handel.nl. Hier vond ik niet alleen een groot assortiment in koepels maar ook nog eens veel informatie. Hier hadden mijn buren ook erg veel aan toen ik hun op deze website had geattendeerd. Om het gewoon simpel te zeggen, lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl.

Lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl

Hoe meet ik de dagmaat op?

Hier had mijn buurman dus problemen mee. Hij wist niet precies hoe je dit moest doen. Gelukkig verwees ik hem naar de site van Bouw-Handel. Hier stond alles op wat hij nodig had. Om het gemakkelijk voor jullie te maken zal ik dit ook nog eens hier uitleggen.

dagmaat lichtkoepelAllereerst moet je uit gaan van centimeter. Deze maten worden ook gebruikt op hun site gebruikt. De dagmaat is eigenlijk simpel gezegd “de maat van de binnenkant van de koepel en de bovenkant van de opstand”. Wanneer je dit weet kun je zelf een lichtkoepel bestellen. Je kunt dit dan ook simpel thuis berekenen door de maat van de sparing in het dak op te meten. Wat je dan moet doen is hier 20 cm van af te trekken. Wanneer je naar de buitenmaat kijkt is dit altijd de dagmaat plus 16 cm. Ik hoop dat jullie hier nu zelf uitkomen. Ik zal ter verduidelijking van dit artikel een afbeelding toevoegen zodat jullie het zelf kunnen zijn. En onthoudt lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl.